Hulpverleningsorganisaties (Jeugdzorg / Jeugd GGZ)

section-149789b

Voor medewerkers in de Jeugdzorg of Jeugd-GGZ bied ik de volgende opties:

Een eendaagse training Gehechtheid en trauma.

De training biedt een gedegen en ervaringsgerichte kennismaking met kijken door een gehechtheids- en traumabril, waarbij aandacht is voor de positie en de persoon van de hulpverlener. Na deze dag weet de hulpverlener welke gevolgen onveilige gehechtheid, stress en trauma hebben voor de fysieke, sociaal-emotionele en mentale ontwikkeling. Tot slot weet de hulpverlener wat nodig is voor het ontwikkelen en versterken van het basisvertrouwen en een veilige gehechtheid, hoe je als professional zelf kan zorgen voor een sensitieve benadering en ouders of verzorgers kunt ondersteunen bij hun integratieve pedagogisch handelen. De training is bij het SKJ geaccrediteerd voor 9,5 punten.

Scholing op maat 

Daarnaast is het mogelijk om een aanvraag te doen voor scholing op maat. Samen kijken we wat de vraag is en welk aanbod aansluit bij de vraag. Het doel is altijd het verbreden van kennis en vaardigheden zodat hulpverleners zich beter toegerust voelen als het gaat om de begeleiding en
behandeling van kinderen en jongeren met hechtingsproblematiek. Desgewenst kan ik voor consultatie aanschuiven bij een teamvergadering of casuïstiekbespreking.

Mocht je specifieke vragen hebben dan kun je altijd even contact met mij opnemen!

https://anitavenderbosch.nl/wp-content/uploads/2022/12/pexels-karolina-grabowska-4966370-400x670.png
section-57132a4

Ik vertel je graag meer over mijn werkwijze en wat ik voor uw organisatie kan betekenen. Neem contact met mij op dan plannen we snel een kennismakingsgesprek.

Contact